Skip to content

Friska spermier – Hur kan öka sperma kvalitet


Friska spermier – Hur kan öka sperma kvalitet

Samenqualitaet gesundes Sperma Friska spermier   Hur kan öka sperma kvalitetNär en man faktiskt bryr sig om hans sperma kvalitet? Exakt, oftast när det är för sent redan. Manlig fertilitet är inte naturligt och bara när önskan om ett barn är närvarande, bör män även vara möjligt att hålla ett öga på friska spermier. Men snälla, inte bokstavligen, för underhåll och förbättring av spermiernas kvalitet, eftersom det finns bättre sätt – kommer vi att berätta.

Först bör du vara medveten om, men vad som är en god kvalitet frö alls. Den avgörande faktorn i denna fråga, både mängden spermier, liksom deras storlek, form och rörlighet. Beloppet kan vara ganska aktivt påverka, samtidigt gynnar resten, åtminstone.

Testosteron är det magiska numret en när det gäller sperma kvalitet. Nästa viktiga manliga hormonet uppfyller ett antal viktiga funktioner som gör en man en man och regleringen av spermier. En hög nivå av testosteron leder till ökad mängd friska spermier. En faktor som kan påverka allmänhet låg på sperma kvalitet är kosten. Balanserad och sund de bör vara rik på protein och många vitaminer. Om kosten gott om fisk, färsk frukt och grönsaker innehåller som är värt något. Kom sedan lägga en massa rörelse, sport, eller ens den bästa styrketräning, kommer sperman känna sig som hemma. Eftersom utöver dålig kost även bidra till fetma och stress för att reducera spermiekvaliteten. Sport kan arbeta mot dig vet, både och. Slutligen, det påverkar mycket sex också påverka spermier. Frekvent sexuell aktivitet stimulerar spermieproduktionen och ser till att spermier i testiklarna inte ålder, men alltid fräsch och hälsosam.

Men det är bara halva striden i kampen för friska spermier, eftersom det är lika viktigt att upprätthålla frö kvalitet. Detta sker främst genom att den utelämnar vissa saker. En lång och hög värmebehandling av testiklarna bör under alla omständigheter förhindras. Den veckovisa bastu session kommer att påverka spermiernas kvalitet är inte bra naturligtvis konstant användning av en sätesvärmare långa och täta bilturer finns. Testikeln är naturligtvis kallare än resten av kroppen och bör så förbli. Annan bekymrar är cigaretter och alkohol. De två populära läkemedel har en negativ effekt i själva verket gjorts på sperma kvalitet och spermier skador i händelse av missbruk, även dramatisk. Inte många män vill göra utan, men på en eller två burkar eller flaskor av alkohol, men åtminstone bör du inte regelbundet för friska spermier eller överdriven alkoholkonsumtion och rökning bästa år. För andra läkemedel, naturligtvis, gäller samma sak.

Köp Styrka piller nu i vår apotek
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.9/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Friska spermier - Hur kan öka sperma kvalitet, 5.9 out of 10 based on 7 ratings

Comments are closed.