Skip to content

Hjälp trick för penisförstoring eller är detta bara mumbo?


Hjälp trick för penisförstoring eller är detta bara mumbo?

Tricks zur Penisverlaengerung Hjälp trick för penisförstoring eller är detta bara mumbo?Även gamla statyer eller målningar visar man med en ståtlig medlem och även för den moderna porrindustrin är en lång penis som en galjonsfigur. Men du kan inte skrämma dem. För en sak: du lär dig varför längden är inte så viktigt och för det andra finns det effektiva knep som bidrar till en penis förlängning.

Men först uppstår frågan, hur man mäter penis faktiskt. Inom vetenskapen har metoden fått acceptans att penis i slakt tillstånd med pekfingret och tummen och sedan dra vidare på penis skaftet fäster vid ollonet spetsen. Medelvärdet i Tyskland uppgår till cirka 12,4 cm. Först när längden är mindre än 7,5 centimeter, bör man tänka på en penis förlängning.

Om du vill ändra din penis storlek, men tänk på att bara porrfilm absolut inte utgöra en skala. För professionell “Sexprotzen” Nämligen lurade tills väggarna skaka. Optiska medel kan orsaka ännu en uppenbar penis förlängning. Den smalare kroppen, desto längre penis fungerar. Övervikt medlemmen flyttas till “insidan”. Cirka 10 kilo mindre vikt vanligen ca 1,5 inches mer synliga penis. Likaså kan ändras av en optiskt klar rakning penis längd.

Men det finns faktiskt några metoder för penisförstoring som fungerar väl. Sträckan är en av dem. Den mest kända metoder kallas Jelquen. Medan penis upphettas, exempelvis med en varm tvättlapp. Sedan länken startas med massageolja i skaftet till ollonet lätt dras bort från kroppen tills en lätt spänning. Den hålls under ca 10 sekunder. Sträckan bör upprepas flera gånger. Särskilda anordningar för sträckning penis utföra samma uppgift. I denna typ av penis utvidgningen, men du bör se till att ingen spänning till fasta resultat. Även med penis pumpar kan du ändra din storlek och penis längd. I samband med penis utvidgningen du säkert stött upprepade gånger på krämer eller piller som att ändra längden på penis. En effekt av dessa medel är ibland bevisas vetenskapligt, men de hjälper din penis bara kortsiktigt och inte för permanent.

Men måste du ändra längden på penis, eftersom kön är nästan omöjligt annars, det finns ett medicinskt problem som oftast ett kirurgiskt ingrepp för penisförstoring nödvändig. Naturligtvis är detta en säker och effektiv, men också dyr metod. Men just när psyket påverkas av problemet, är operation för penisförstoring ofta täcks av försäkringar.

Men innan du redan har beslutat mentalt till en möjlighet penisförstoring, bör du fråga dig själv om du verkligen behöver ändra din penis längd. Mycket viktigare än längden som är tjockleken. Varför? Det är enkelt. Den kvinnliga sexuella organ är exakt två punkter sexuellt retbara – klitoris och den första tredjedelen av slidan. Det stämmer, innebär en längre penis inte samtidigt också mer stimulans för kvinnan, tvärtom. En kort, tjock penis stimulerar ens särskilt bra.

Köp Styrka piller nu i vår apotek
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Hjälp trick för penisförstoring eller är detta bara mumbo?, 5.4 out of 10 based on 10 ratings

Comments are closed.