Skip to content

Onani – inte ersätta, utan ett hälsosamt alternativ till sex


Onani – inte ersätta, utan ett hälsosamt alternativ till sex

Masturbation gesund Onani   inte ersätta, utan ett hälsosamt alternativ till sexOnani gör dig blind, kan skada potensen, mjuka hjärnan och ryggmärgen krymper. Tror du det? Förhoppningsvis inte, för det är ÄKTA nonsens från det förflutna. I den 18: e Och 19 Talet trodde på vetenskap utan faktiskt detta humbug och inlett omfattande kampanjer mot onani. Speciellt kyrkan gjort sig starkt mot onani och gör det delvis i dag. Dock helt fel. Kärleken i sig själv, som Woody Allen kallade onani är så vacker, att även friska och främjar välbefinnandet på många sätt. Många verkar veta instinktivt att eftersom opinionsundersökningar visar nästan 100% av män att onanera då och då och det är en bra sak. Finns goda skäl för att självtillfredsställelse det ändå att tillfredsställa.

Under ordinarie onani, har spermier ingen chans att bli gammal. Redan efter 3 till 4 dagar resterna av spermier i testiklarna vara dåligt, efter 8 till 10 dagar, de dör helt och dessutom skada nyproducerade spermier. En regelbunden onani, men håller spermier fräsch.

En annan egenskap hos självbelåtenhet är den ökade produktionen av testosteron. Vetenskapliga studier har visat att halterna av det manliga hormonet ökar dramatiskt efter onani och själv mer som att ha sex med sig. Men inte bara det testosteron har också en mycket positiv effekt på muskeltillväxten. Till en liten utsträckning av självtillfredsställelse även vissa muskler, såsom underarmen, kan överarmen eller axeln utbildas.

Ofta kommer vi till frågan om makten kan “konsumeras” av onani. Nej, naturligtvis inte. I skarp kontrast, är potensen hos en människa förstärks genom onani. För onani, ett slags träningseffekt, vilket kraftigt kan förbättra erektil funktion. Onani kan också orsaka uthållighet förbättras under sex, så du håller ut längre i sängen. Människan stoppar onani strax före orgasm och sedan sätter en liten paus för att upprepa spel ett par gånger, kan minska risken för tidig utlösning avsevärt.

De som har svårt att somna bör innan de sömntabletter, kanske prova sig att låna ut en hand. För självbelåtenhet att ha en sömngivande effekt och hjälper hjärnan att stänga. Det är också trott att onani hjälp mot inflammation i prostatan, och det kan också förebyggande.

Slutligen är det självbelåtenhet också viktigt att hålla mentalt passform. Nämligen onani kan mycket effektivt befriade från vardagens eller extrem stress. Detta underlättar inte bara anden, men ger också en förstärkning av immunförsvaret.

Som ni kan se, är onani garanterad inget fel och absolut ingen skam. Fullt möjligt att onani bör naturligtvis inte leda till en fullständig ersättning av samlag, men varje man som ännu inte hade dåligt samvete när det gäller onani kan vara säker på att han inte bara sig själv, utan också hans partner något bra gör det onani .

Köp Styrka piller nu i vår apotek
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Onani - inte ersätta, utan ett hälsosamt alternativ till sex, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Comments are closed.