Skip to content

Tidig orgasm som en ärftlig åkomma?


Tidig orgasm som en ärftlig åkomma?

Vorzeitiger Orgasmus Tidig orgasm som en ärftlig åkomma?Enligt en fransk studie, kan den tidiga kommande väl genetisk. Forskarna utgår från en sjukdom i nervsystemet, speciellt från en dysreglering av serotonin. Serotonin är en signalsubstans och vävnad hormon som är ansvarig vid sidan av olika uppgifter och för vissa viktiga ledtrådar i det centrala nervsystemet. Bland annat är denna förordning av orgasm.

För denna teori är det faktum att när man tar anti-depressiva, som hämmar återupptaget av serotonin, som är fördröjd orgasm nästan alltid eller ibland ganska dramatiskt misslyckas. Finländska forskare har också undersökt tidigt orgasm korrekt och har kommit till en slutsats som kan tala för att ärftlighet av orgasmproblem. I en studie fann man att tidig orgasm tvillingar till 30% återfinns i båda syskon. Detta resultat är verkligen att dra enkla slutsatser, men är en indikation på att orgasmproblem kan åtminstone delvis ärftlig.

Många män, det är bara pinsamt när de kommer för tidigt och de skäms för att prata om sina problem. Här tidig orgasm är inte ett tecken på svaghet eller brist på manlighet. Speciellt om du bor i en engagerad relation, bör du inte dölja sina orgasmproblem, eller försöka dölja det. Detta kan snabbt leda till en ond cirkel som till slut också för med erektil dysfunktion eller slutligen slutar i en undvikande beteende, där din partner känner försummas eller skjuts på framtiden.

Till ärftlighet slutligen löst och utvecklas ytterligare alternativ för behandling av för tidig utlösning, det finns än så länge två tillförlitliga metoder som strider mot det tidigare arbetet. För det första, med Priligy läkemedel är tillgängligt som verkar liknar den riktade anti-depressiva, men det har färre biverkningar. Å andra sidan, finns det väl beprövade läkemedel som salva, spray eller i kondomen.

Det största problemet med saken är faktiskt att tidig utlösning ofta inte riktigt tas på allvar som en sexuell störning. De ökande sexuella undersökningar göra men hoppas att detta område äntligen få den uppmärksamhet den förtjänar. För bara sexuell dysfunktion, kan till exempel tidig orgasm göra människors liv helvetet och leda till allvarliga psykiska och sociala konsekvenser.

Köp Styrka piller nu i vår apotek
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)

Comments are closed.